maj, 2019

09maj17:0019:00StartUp Bar Linköping i samarbete med Företagarna

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Vi på Starta & Driva Företag tillsammans med Anders Björck välkomnar dig till StartUp Bar Linköping i samarbete med Företagarna där ni får träffa de tre finalisterna till Årets Företagare 2019 i Linköping. De tre finalisterna berättar om sig själva och sitt företagande.

Jacob Svensson, Xamera

Linnea Ljunge, Linkin

Johan Kallblad, Exsitec

 

 

 

 

 

 

 

 

På plats hittar du också flera av våra grymma partners, där ibland Dicopay som hjälper dig med superenkel fakturering och blixtsnabb betalning. Laddar du ned appen “Dicopay” så bjuder de på ett glas öl/vin eller alkoholfritt. Ladda ned din drinkbiljett här! 

Vi ser fram emot en fantastisk kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten. Vi på Starta & Driva Företag, tillsammans med våra partners, önskar dig varmt välkommen.

Stort tack till våra partners som gör detta möjligt.

Friends of StartUp Bar: Anders Björck, Inkassogram, NyföretagarCentrum Linköping, Thestoryofno8, Dicopay,

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag (startaochdriva.se). Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Torsdag) 17:00 - 19:00

Plats

Scandic Frimurarehotellet

S:t Larsgatan 14, 582 24 Linköping

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X