december, 2019

05dec17:0019:00StartUp Bar Linköping

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Vi på Starta & Driva Företag tillsammans med Anders Björck  och LHC Network välkomnar dig till StartUp Bar Linköping. På plats kommer det finnas möjlighet att se LHC-Skellefteå i Saab Arena 5 december, nedsläpp 19.00. På plats hittar du också flera av våra grymma partners, där ibland Dicopay som hjälper dig med superenkel fakturering och blixtsnabb betalning. Laddar du ned appen “Dicopay” så bjuder de på ett glas öl/vin eller alkoholfritt. Ladda ned appen här!

Denna gång bjuder vi er som vill på en inspirerande föreläsning med Fredrik Johnson – Det kommer att handla om drivkraft, energi, målbilder och att coacha sig själv.. Föreläsningen startar 16.30 och det är begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Separat anmälan till föreläsningen gör du här.

Vi ser fram emot en fantastisk kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten. Vi på Starta & Driva Företag, tillsammans med våra partners, önskar dig varmt välkommen.

Stort tack till våra partners som gör detta möjligt.

Friends of StartUp Bar: Anders Björck, Inkassogram, NyföretagarCentrum Linköping, Thestoryofno8, Dicopay,

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag (startaochdriva.se). Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Torsdag) 17:00 - 19:00

Plats

Scandic City

Gamla Tanneforsvägen 51

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X