november, 2018

28nov17:0019:00StartUp Bar Halmstad

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Vi på Starta & Driva Företag tillsammans med Halmstads Näringsliv välkomnar till PREMIÄREN av StartUp Bar i Halmstad onsdagen den 28/11 på Scandic HallandiaVi har en grym uppbackning och förstärkt kompetensen på plats men två riktigt bra partners. Småföretagarnas Riksförbund och NyföretagarCentrum finns med hela kvällen. Passa på att ställa frågor om juridisk rådgivning, trygghet, rådgivning, mentorskap. Inte minst för dig som inte kommit igång ännu men är sugen att starta.

––
Vi ser fram emot en fantastisk kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten. Vi på Starta & Driva Företag, tillsammans med våra partners, önskar dig varmt välkommen.
––
Stort tack till våra partners som gör detta möjligt.
––
StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00

Plats

Scandic Hallandia

Rådhusgatan 4, 302 43 Halmstad

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X