september, 2019

11sep17:0019:00Inställt eventStartUp Bar Göteborg

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Välkommen till StartUp Bar i Göteborg. Som vanligt ses vi på  HIVE Workspace GBG. På plats hittar du också flera av våra grymma partners, där ibland Dicopay som hjälper dig med superenkel fakturering och blixtsnabb betalning. Laddar du ner deras app “Dicopay” så bjuder de på ett glas öl/vin eller alkoholfritt. Ladda ned din drinkbiljet här!

Vi ser fram emot en fantastisk kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten. Vi på Starta & Driva Företag, tillsammans med våra partners, önskar dig varmt välkommen.

Stort tack till våra partners som gör detta möjligt.
Friends of StartUp Bar:  Dicopay, HIVE Workspace GBG, Hogia Small Office  NyföretagarCentrum Göteborgsregionen,  och Thestoryofno8

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00

Värd

HIVE Workspace Östra Larmgatan 16, 411 07 Göteborg

KOMMENTERA MERA

X