maj, 2019

15maj17:0019:00StartUp Bar Göteborg

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Välkommen till StartUp Bar i Göteborg. Som vanligt ses vi på  HIVE Workspace GBG. På plats hittar du också flera av våra grymma partners, där ibland Dicopay som hjälper dig med superenkel fakturering och blixtsnabb betalning. Laddar du ner deras app “Dicopay” så bjuder de på ett glas öl/vin eller alkoholfritt. Ladda ned din drinkbiljet här!

Vi bjuder på föreläsning!
Denna gång bjuder vi på en inspirerande föreläsning där du får reda på hur SEO kan göra skillnad för ditt företag! Trots att SEO är en välbekant marknadsföringsstrategi online har de flesta företagare fortfarande inte koll på hur stora möjligheter det finns på Google. Varje dag görs 50 miljoner sökningar på Google i Sverige varav en stor del av dessa är efter produkter och tjänster. Charlotta & Oliver från Beyond Digtal Marketing kommer och förklarar att SEO inte behöver vara så komplicerat och du kommer att kunna få reda på hur många sökningar som görs efter just det du säljer. Fyll i din hemsida via den här länken -> Startup bar SEO – så får du på plats, den 8 maj, information om hur många som söker efter just det du säljer.

Vi ser fram emot en fantastisk kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten. Vi på Starta & Driva Företag, tillsammans med våra partners, önskar dig varmt välkommen.

Stort tack till våra partners som gör detta möjligt.
Friends of StartUp Bar:  Dicopay, HIVE Workspace GBG, Hogia Small Office  NyföretagarCentrum Göteborgsregionen, Småföretagarnas Riksförbund, och Thestoryofno8

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00

Värd

HIVE Workspace Östra Larmgatan 16, 411 07 Göteborg

KOMMENTERA MERA

X