april, 2018

25apr17:0019:00StartUp Bar Göteborg

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Vi på Starta & Driva Företag välkomnar dig till ännu en StartUp Bars i Göteborg. Som vanligt så håller vi till på Superfräscha Scandic Europa
På plats tillsammans med oss träffar våra kollegor på PitchBar. Pitcha din affärsidé, och vem vet, kanske just du går du hem med en investerare. Träffa andra i samma situation, få feedback, och en möjlighet att kunna hitta finansiering.
Vi ser fram emot en fantastisk kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten. Vi på Starta & Driva Företag, tillsammans med våra partners, önskar dig varmt välkommen.

Stort tack till våra partners som gör detta möjligt.
Friends of StartUp Bar: Inkassogram Småföretagarnas Riksförbund NyföretagarCentrum Göteborgsregionen  The Story Of No8,  PitchBar

 –
StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00

Plats

Scandic Europa

Nils Ericsonsgatan 21, 411 03 Göteborg

KOMMENTERA MERA

X