september, 2019

04sep16:3017:00Seminarium Stockholm - Utklassa konkurrenterna genom ditt personliga varumärke!

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Den 4/9 bjuder vi på Starta & Driva Företag på en gratis föreläsning med Anna Jois om hur du utklassar dina konkurrenter genom ditt personliga varumärke!

På vilket sätt bör jag sticka ut? Vågar jag stick ut?
Hur ses jag som förstahandsvalet i min bransch?
Hur kan nätverkande och tydlig kommunikation ge mig fler kunder?
Hur kan jag öka trovärdighet och synlighet genom scenpresentationer?
Att bygga ditt personliga varumärke är den viktigaste faktorn för att få ditt företag att accelerera. Alla vill spara pengar på marknadsföringskostnader? Och det gör du genom ett personligt varumärke. Människor idag vill engageras av människorna BAKOM ett företag. VD:ar och företagsledare kommer ut och möter kunden. Vad vore Apple utan Steve Jobs? Företagande handlar om att hjälpa människor. Du måste ge, ge och åter ge till dina kunder. Sluta ha kunder och börja ha relationer. Lär dig strategier som ger dig fler kunder och bättre resultat. Kunder köper från människor de gillar och som de kan lite på. Ju snabbare du hittar kemi mellan er desto snabbare blir de nyfikna på vad du gör och desto snabbare vill de köpa från dig.

Anna Jois är experten inom varumärkesprofilering, ”brilliant mindset” och scenperformance som studerat företagsamhet sedan 15 års ålder. Idag är hon 35 år och orädd multientreprenör som lever sin passion som global föreläsare och även artist. Hon är här för att hjälpa andra företagsägare att profilera sig på rätt sätt för att sticka ut och dra in fler kunder och skapa bättre resultat.

Föreläsningen startar 16.30.

Seminariet är kostnadsfritt men anmälan är bindande

OBS! Begränsat antal platser till föreläsningen. Boka nu!

Tid

(Onsdag) 16:30 - 17:00

Plats

Café & Co

Kungsbron 23, 111 22 Stockholm

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X