december, 2019

05dec16:3017:00Seminarium Linköping - Fredrik Johnson

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Den 5/12 bjuder vi på Starta & Driva Företag på en gratis föreläsning med Fredrik Johnson – Det kommer att handla om drivkraft, energi, målbilder och att coacha sig själv. Fredrik kommer berätta om hur han tog sin squashkarriär till en företagarkarriär. Det finns inga genvägar, det är bara att kavla upp ärmarna och köra. Fredrik styrka är den mentala biten och att han tycker träning är kul. Han jobbar med målsättningar, mätbara och icke mätbara, med teamet, positivt tänkande och att vinna, vinna matchen!

Fredrik är en profil i Linköping, både inom idrott och företagande. Han är född och uppvuxen i Linköping. Försäljningschef i Linköping Hockey Club sedan 22 år tillbaka.

Ägare och VD i framgångsrika ActiPro Event AB. Han har varit årets Företagare i Linköpings kommun samt är även ambassadör för Linköping kommun.

Totalt under karriären, bl a: 53 SM guld, 12 EM guld, 1 VM guld, 7 British Open titlar. Spelat ”ett halvt sekel i högsta serien”, från 1979 till nu. Han har spelat squash i över 50 olika länder.

Förbundskapten under flera år och i ca 20 år ansvarig för Linköpings elitlag i squash.

Föreläsningen startar 16.30.

Seminariet är kostnadsfritt men anmälan är bindande

OBS! Begränsat antal platser till föreläsningen. Boka nu!

Tid

(Torsdag) 16:30 - 17:00

Plats

Scandic City

Gamla Tanneforsvägen 51

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X