Missa inte Skatteskolan säsong 3

Idag drar den tredje säsongen av podcasten Skatteskolan igång. Nytt för säsongen är att här des branschspecifik information om byggbranschen, influencers samt spelare på nätet, hotell-, restaurang- och turistbranschen, kultur och kreativa näringar samt transportbranschen. 

Har du ännu inte hunnit lyssna på säsong ett och två finns de fortfarande tillgängliga. I säsong ett får den som ska starta företag en snabbkurs i exempelvis olika företagsformer, bokföring och lön. I säsong två pratar Skatteverkets experter om när du som företagare ska göra någonting för första gången. Till exempel ta in kapital, anställa eller exportera.

Nyligen startades även Facebooksidan Skatteverket – Företag, där företagare kan hitta information och få hjälp samt titta in bakom kulisserna när Skatteskolan spelas in.  

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X