Underlätta allt pappersarbete

Pappersarbete ses av många företagare som det största hindret för ökad produktivitet. Det har Adobe tagit fasta på, och lanserar nu en version av Adobe Sign, riktad mot småföretagare. 

– Många småföretagare använder sig redan av produkter som Adobe Scan och Adobe Acrobat. Med Adobe Sign för små företag kan de nu ta steget fullt ut och digitalisera verksamhetens hela dokumenthantering, säger Ashley Still, chef för Adobe Document Cloud.

Med Adobe Sign för små företag kan alla PDF-formulär automatiskt konverteras till webbformulär, vilket ger kunderna en digital interaktion med företaget, då de inte längre behöver skriva ut, signera, scanna in och skicka tillbaka dokument. Det går även att skicka standardavtal till hundratals mottagare och med ett klick samla in och registrera underskrifter. Tack vare interaktion med Braintree från Paypal kan små företag erbjuda en smidig köpresa i samband med att kunder fyller i och skriver under formulär.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X