Ny funktion i Bolagsverkets app

11 april lanserade Bolagsverket en ny funktion för notiser i sin app. Nu får företagare notiser när Bolagsverket tar emot, handlägger och avslutar ärenden.

För företagare betyder nyheten att det är enklare att hålla koll på sitt företag och snabbt upptäcka eventuella kapningsförsök.
– Vi vill bidra till att skapa en enklare vardag för Sveriges företagare. Notiser i appen är en del i vår strategi att ge dem en ökad överblick och kontroll över sitt företag. Mobiltelefonen är ett viktigt arbetsverktyg för de flesta företagare och med notisfunktionen kan de hålla koll på sitt företag var de än befinner sig, säger Kristin Aastrup, enhetschef på kundmötesenheten.
Funktionen har efterfrågats under en längre tid.
– Det känns väldig roligt att kunna erbjuda notiser i appen eftersom det är ett stort behov hos våra kunder. Med notiser får de exempelvis veta direkt när deras årsredovisning kommer in eller om det kommer in en styrelsesändring, säger Joakim Hedström, verksamhetsutvecklare på kundmötesenheten.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
4

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X