Klarna lanserar betalning med Google Pay

Från och med idag kan de som har Klarnakortet betala med Google Pay, vilket gör mobila betalningar både enklare och säkrare.

Alla Klarnakortanvändare med Androidtelefon kan nu betala i appar, i butiker och vid kontantlösa betalterminaler kunna betala utan att ta fram kortet.
– Vi är glada över att kunna erbjuda våra svenska kortanvändare möjligheten att använda Google Pay. Det här är ett nästa steg i att kunna erbjuda Klarna överallt. Vi kombinerar bekvämligheten att köpa via smartphones med friheten och flexibiliteten att betala när och hur kortanvändarna själva vill. Tillsammans med Google Pay gör vi vardagslivet enklare för konsumenter och ser till att de kan lämna sina plånböcker hemma och ändå kunna betala på ett smidigt och säkert sätt, säger David Fock, Produktchef på Klarna.
Klarna är en av de första bankerna att erbjuda detta till svenska kunder. Eftersom man kopplar sitt Klarnakort till ett bankkonto hos en annan bank betyder det också att Google Pay kommer att vara tillgängligt för alla svenska bankkunder även om deras bank inte stöder det.

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X