Nu går det att söka finansiering för affärsutveckling

Små företag som behöver hjälp för att stärka sin konkurrenskraft genom digitalisering eller internationalisering kan nu söka affärsutvecklingscheckar från Tillväxtverket.

Tillväxtverket delar ut checkar för digitalisering och internationalisering. Nytt för i år är att pengarna även kan användas till kostnader förknippat med Brexit. Checkarna är på mellan 50 000 och 250 000 kronor och får finansiera max halva kostnaden för köp av en tjänst eller en projektanställning. För att kvalificera sig ska företaget ha viljan att växa, mellan 2 och 49 anställda, omsätta minst tre miljoner kronor och ha god ordning på ekonomin.

Läs mer!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X