Automatiserad tjänstepension

Pension är en av sakerna småföretagare lätt glömmer bort. För att det inte ska falla mellan stolarna har Fortnox lanserat en automatiserad tjänstepensionslösning tillsammans med SPP.

– Det här är faktiskt banbrytande. Genom att koppla ihop rätt data med rätt område så skapar vi en automatiserad tjänstepension som alltid är aktuell, alltid pålitlig. Det finns liknande digitala lösningar för de stora företagen idag, men ingenting för småföretag, säger Åsa Andersson, vd Fortnox Försäkringar.

Genom Fortnox Tjänstepension kan småföretag teckna tjänstepensionsförsäkring. Lösningen är digital och ihopkopplad med företagets bokförings- och lönedata. Förändringar i företagets anställningar signaleras automatisk in i pensionslösningen vilket innebär att man inte längre behöver avsätta personella resurser.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X