Ett steg närmre AI-baserad bokföring

I samarbete med Kivra lanserar Fortnox en lösning där den digitala posten integreras med ekonomisystemet. Att företagare nu kan automatisera sitt fakturaflöde är ännu ett steg mot AI-baserad bokföring.

– Företagaren kan nu få sin post direkt in i Fortnox. Mycket av posten som företag får har på något sätt att göra med redovisningen och på detta sätt så behöver inte företagaren knacka in siffror manuellt. Man behöver inte heller vara knuten till en fysisk adress. Brevlådan och de gamla fönsterkuverten kan ha spelat ut sin roll, säger Cesar Nilsson, vd Fortnox.

Förutom att lösningen underlättar för företagare kan man dessutom ha kontroll över sin ekonomiska administration vad man än befinner sig.
– Genom den här nya integrationen kommer företagaren att kunna lägga mer fokus på sin kärnaffär istället för administration, säger Stefan Krook, VD för Kivra.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X