Frihet för företagare – Gratis seminarium 7/11

 

Drömmen om frihet är en stark anledning till att många startar företag idag. Men i många fall blir det precis tvärtom. På onsdag 7/11 bjuder vi tillsammans med Markus Brattfeldt på ett kostnadsfritt seminarium – Frihet för företagare.

Markus har över tio års erfarenhet av hur man skapar företag som ger frihet och han har inspirerat och väglett tusentals människor, både personligen och genom sina föreläsningar.
– Jag kommer att dela med mig av principer jag läst mig genom hundratals böcker om investeringar och affärsutveckling samt av mina mentorer. Principerna fungerar i stort sätt för alla som vill bygga ett bolag med maximal utväxling till ägaren och samtidigt frigöra tid.

Föreläsningen passar alla som driver företag och samtidigt vill bygga en annan typ av liv, ett mer fritt liv.
– Jag kommer att visa att mer frihet faktiskt är möjligt. Jag kommer att visa ett sätt att kunna skapa en annan typ av inkomst som ger dig din tid tillbaka så att du kan göra de saker du älskar att göra.

När: Onsdag 7/11, kl 16-17
Var: Hotel kung Carl, Birger Jarlsgatan 21

OBS! Begränsat antal platser. Boka nu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X