Årets företagare utsedd

I fredags arrangerade organisationen Företagarna den årliga utmärkelsen, Årets företagare som sedan 2016 har presenterats i Stockholms stadshus med en galamiddag. Även Årets unga företagare presenterades under kvällen.

– För många som har vunnit den lokala uttagningen är det här ett av de största tillfällena i deras företagarkarriär eftersom företagare sällan får den uppmärksamhet eller uppskattning som de förtjänar. För det jobb de har skapat, för de skattekronor som genererats från företaget. Det här är Företagarnas sätt att lyfta dessa hjältar och ge dem ytterligare energi att skapa tillväxt och nya jobb, säger Företagarnas vd Günther Mårder om utmärkelsen.

Av de många företag som tagit sig vidare till Riksfinalen blev Årets Företagare 2018 Mohammad och Hamid Khanahmadi, Tolkresurs Västernorrland Sverige som fick lyfta statyetten. 

Till Årets Unga Företagare 2018 utsågs Noel Abdayem som driver The Humle Co. 

Motivering Årets Företagare 2018: Med stor ödmjukhet, målmedvetenhet och nytänkande har årets vinnare byggt ett framgångsrikt företag. Genom att ha förmågan att anpassa sig till omvärldens snabba förändringar och ta till sig ny teknik genererar de en exceptionell tillväxt och skapar samtidigt gränsöverskridande förståelse mellan människor.

Motivering Årets Unga Företagare 2018: ”Företagaren gav sig in i sannolikt en av de sista branscherna man borde ge sig in i om man var ute efter att bygga ett lönsamt och snabbväxande bolag. Istället för en klassisk karriär inom sin profession gick det stora sociala engagemanget, drivet och miljömedvetenheten före och ledde in i företagandets värld.”

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Framtidens butiker

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X