Ny betallösning för e-handel

Nordea har lanserat en ny betallösning för e-handlare, Nordea Connect. Lösningen accepterar olika typer av betalningsformer, såsom kortbetalning, faktura och Swish. 

Nästan hälften av alla kunder löser inte ut sin varukorg på e-handelssidor. De vanligaste orsakerna till det är att det önskade betalsättet inte är tillgängligt, att betalningen misslyckas eller att man inte liter på webbplatsen.
Nordea Connect är en ny betallösning för e-handlare där kunderna kan välja den metod de föredrar. Det går snabbt och är enkelt att komma igång och lösningen stöder integration med de flesta stora e-handelsplattformarna.
Lär mer om Nordea Connect här.

 

 


		
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Nästa artikel

Nu är GDPR här

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X