Future Marketing Tech Award

Nu är det dags för alla entreprenörer inom Marketing Tech att anmäla sig till Future Marketing Tech Award. Två utvalda företag får chansen att pitcha sin lösning inför en fullsatt publik av marknadsförare på Waterfront i Stockholm den 22 mars.

Tävlingen har som syfte att hjälpa nästa generations Marketing Technology startups att etablera sitt namn på marknaden. Förutom chansen att få presentera ditt företag inför Sveriges mest svårtillgängliga publik  får det vinnande företaget ett pris specialdesignat för att bidra med ett unikt värde till en växande Marketing Technology startup.

Förra året tog bolaget Smart Video hem priset.
Den största vinsten av priset har varit den positiva publicitet vi fått, och en ökad trovärdighet i produkten. Vi fick också fantastisk feedback av juryn, säger företagets vd, Johanna Björklund.

 

 

Anmäl ditt bidrag här senast 1 mars.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X