Grattis Verksamt.se

Efter att ha varit nominerad fyra gånger utsågs Verksamt.se i onsdags till Sveriges bästa webbplats 2017 i kategorin Samhällskommunikation. Utmärkelsen tillkännagavs under Web Service Award-dagen den 31 januari i Stockholm.

– Med vårt tydliga fokus på användarnas behov och vårt strukturerade samverkansarbete både internt och externt så blir det här priset verkligen ett kvitto på att vi gör helt rätt saker. Det känns fantastiskt att få den här uppmärksamheten, säger Nicklas Larsson, Tillväxtverket. 

Juryns motivering:
”Webbplatsen är ett föredöme bland myndighetssajter. Här får målgruppen en ingång till information och tjänster från flera myndigheter paketerat på ett användarvänligt sätt”.

Om Verksamt.se
Webbplatsen är ett samarbete mellan Bolagsverket, Tillväxtverket, Skatteverket och Arbetsförmedlingen, som tillsammans erbjuder samlad information och service för alla som vill starta och driva företag.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X