Bygg ditt drömföretag…

…är titeln på en bok  som ger dig de verktyg så att du kan ta kontroll över ditt företag istället för att företaget ska kontrollera dig.   

– Det gäller att ta kontroll över sitt liv som företagare. Att inte låta sig bli fångad av det dagliga, operativa eller av andras förväntningar. Alla företagare borde stanna upp och fråga sig: Är det du som styr ditt företag eller styr företaget dig? Går det verkligen som du vill? Saknar du en tydlig plan? Det handlar om att ta ett steg tillbaka och ta sikte på det man verkligen vill, och att sedan medvetet, steg för steg, driva företaget i den riktningen. Detsamma gäller egentligen de som ännu inte startat sitt företag.Lägg en tydlig plan för hur du ska skapa ditt drömföretag. Låt inte slumpen råda, säger författaren, affärsutvecklaren och den ekonomiska PT:n Kicki Westerberg.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X