Testat MobilGirot?

Ett nytt och smidigt sätt att ta betalt på. Du startar ett gratiskonto på några minuter och sen är du igång. Oavsett bransch eller företag kan du ta betalt med MobilGirot, det finns även exempelvis en inbyggd Rot-funktion. Tjänsten passar perfekt för företagare som har svårt att hinna fakturera och ta betalt, exempelvis byggare, plåtslagare och golvläggare.

– Detta är ett moment som den här målgruppen vill få hjälp med att effektivisera, göra enklare och snabbare. Att som företag kunna ta betalt direkt av sin kund och att ha valfriheten att erbjuda kunden flera betalningsalternativ blev grundfundamentet för att utveckla den digitala betaltjänsten MobilGirot, säger Stefan Thornberg, vd och en av grundarna.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
11

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X