Jobbar mot regelkrångel

Lagar och myndighetsregler är ett återkommande irritationsmoment när man frågar små och medelstora företag. Därför har Tillväxtverket fått i uppdrag att leda myndigheternas arbete för digitala lösningar som förenklar för företag. Man ska titta på enkla lösningar som underlättar för företag som behöver kontakta flera kontrollmyndigheter, exempelvis Jordbruksverket och Livsmedelsverket. Man ska även titta på handläggningstider. Hur de påverkar företagens konkurrenskraft och ge förslag på hur myndigheter kan jobba för att korta handläggningstiderna.

Arbetet ska slutredovisas i februari 2020.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Check up

Nästa artikel

En push ut i världen

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X