Startup-kväll hos HandelsJuristerna i Göteborg

HandelsJuristerna i Göteborg bjuder in dig som är nyföretagare eller vill starta eget till en kostnadsfri startup-kväll 11 maj på sitt kontor på Viktoriagatan 9 i Göteborg. Kvällen består av en föreläsning kring startup-juridik och vilka de viktigaste juridiska grundstenarna är för ett nystartat bolag. På plats finns konsulter för att svara på era frågor och mingla.
– Vi berättar mer om vad du behöver för att komma igång, och hur vi kan hjälpa dig att bygga dina affärer på en stabil och långsiktig grund. När man är i uppstartsfasen av ett nytt företag är juridik sällan något man har tid, lust eller råd att lägga energi på. Men faktum är att den juridiska grunden är oerhört viktig i ett bolag idag! Att bygga upp ett företag har många likheter med att bygga hus. Är grunden svag eller obefintlig så rasar huset! Därför är vi den flexibla, passionerade och prisvärda byrån för dig som vill fokusera fullt på “husbygget” från dag ett, men samtidigt kunna sova gott på natten. Vi hjälper dig med att få ägarstruktur, avtal och andra viktiga bitar på plats redan från början, säger Malin Johansson, vice vd. 
När: 11 maj, 17.00. Föreläsningen startar 18.00.
Var: Viktoriagatan 9 i Göteborg
Anmäl dig: till info@handelsjuristerna.se senast 9 maj.

Om HandelsJuristerna

HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultationsbyrå där visionen är att göra juridiken tillgänglig för alla. Vi gör juridiken tillgänglig genom att hjälpa företagare med den dagliga juridiken och avtalsskrivningen till konkurrenskraftiga priser med hög kvalitet. Vi ägs av Handelshögskolan i Göteborgs studentkår och drivs av 25 av Handelshögskolans mest engagerade juriststudenter från olika terminer på programmet. HandelsJuristerna är den prestigelösa och flexibla aktören som har nystartade företag som främsta målgrupp. För oss är det viktigt att våra klienter får ägna oss åt det som de gör bäst – att utveckla sin verksamhet, medan vi hjälper till att förebygga juridiska situationer och stöttar om problem dyker upp.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X