När allt inte går som planerat….

Vi är inte kända för att vara ute i god tid, men på något underligt sätt löser sig allt ändå på ett eller annat sätt. I dag var allt annorlunda. Vi hade en väl genomtänkt plan. Vi hade skrivit listor och hade riktigt bra koll. I morgon är det dags för mässan Eget Företag och dagen skulle ägnas åt att bygga vår 36 kvadratmeter stora monter. Jag åkte hemifrån sjukt tidigt i morse för att hinna jobba undan lite innan det var dags att packa första lasset som skulle iväg till Älvsjömässan.

Sen kom snön….

Vi väntade, tänkte att det skulle bli bättre ju längre dagen gick, men så blev det ju inte. Efter lunch började vi packa bilen och gav oss iväg trots massivt avrådande på sociala medier. Vi hann köra ungefär 150 meter. Sen var det tvärstopp. Folk stod utanför sina bilar på vägarna och en bil satt helt fast, i motsatt körriktning. Vi backade tillbaka igen. Nu ligger vi här framför brasan. Har druckit glögg och ätit pepparkakor (kändes passande i dag). Vår väl genomtänkta och inte alls tidsoptimistiska plan gick helt åt skogen. Någon ny plan finns inte. Men i morgon öppnar mässan 10.00 och då ska vi och allt material vara på plats. Det är bara hoppas på att turen, hoppas på att det löser sig. Det brukar ju göra det. Kanske ska strunta i att planera i framtiden, planer skiter sig ju bara ändå. Man kanske helt enkelt bara ska leva på hoppet att allt löser sig ändå.

Hur har ni drabbats av snökaoset i dag?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
21

Föregående artikel

Jag vågade, vågar du?

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X