Fredagspepp och drömscenarier

Okej, det är fredagseftermiddag och jag sitter här och planerar höstens stora ekonominummer. I vanliga fall kan bokföring, finansiering och budget vara intressant. Men absolut inte i dag…. Försöker byta spotifylista för pepp. Någonting som brukar hjälpa, men inte i dag…. Jag har gått till köket för att hämta kopp efter kopp med kaffe. Inte för att jag är sugen, men då får jag något annat att göra. I alla fall 15 sekunder.

Då hände det som brukar hända när motivationen tryter. Jag drömmer mig bort. Vem skulle jag vilja intervjua? Det började med Henrik Lundqvist eller Foppa. Diskussionen kom att handla om skillnader och likheter i mentalitet hos entreprenörer och idrottsstjärnor. Så nu har jag ett nytt, typ ouppnåeligt, mål. Att samla ihop Henke, Spotifys eller Klarnas grundare och coachen Kjell Enhager för att prata om ämnet. Skulle va sjukt kul.

För ett gäng år sedan var min dröm att få intervjua Robbie Williams och jag gjorde ett försök att få till det i samband med ett Sverigebesök. Och det gick nästan, tyvärr föll det på målsnöret. Men de typ ouppnåeliga drömmarna kanske kan slå in nån gång. I alla fall nästan.

Jag skulle vilja höra om ni har något drömscenario i ert företagande. Någon person ni vill träffa, knyta samarbete med eller någonting speciellt ni vill ska ske?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2

Föregående artikel

Framtids konvent 

Nästa artikel

En värdefull läxa

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X