Rosémingel, nya skratt & Mindset

Ja, Almedalen har börjat med en klassiker som alltid finns med på schemat. Rosémingel. Jag är äldre i år 🙂 första gången jag var här var jag 21 år. Min dåvarande hemkommun beställde in mig till en debatt. sedan har de rullat på. Jag lärde mig mer om politik, hur man knyter nya kontaker, vilka mingel som är bra och nu 8 år senare så känns de som att kliva in på en hemma fest. en stor sådan.

Många välbekanta ansikten. Det är lite som i gymnasiet för mig.. jag fastnar i korridoren för de är så spännande med nya  människor och deras story.

idag kom det fram en kvinna som följer oss här på bloggen! sjukt kul. Hennes fina feedback tar jag med mig in i sömnen. en annan, en politiskt aktiv ung tjej som kom fram och berättade hur mycket hon tagit med sig efter det att jag utbildat dom i Självledarskap.

Någonstans på eftermiddagen tappade jag energi och syfte. en stund så dippade jag och sedan laddade jag om. ibland blir de inte som man tänkt sig. då får man ladda om! tänka i nya banor och byta mind set!

Dagen har bjudit på nya skratt. nya människor med nya stories och ny energi! Vad de kan ge! Mig gav de framtids känsla. Den känslan gillar jag.

Jag gillar att känna #inget är omöjligt… människor vill hjälpa varandra… människor vill skapa ihop!

den känslan. ett hej. ett hej vad heter du. ett hej’ vad är din passion? Att det kan leda till så mycket! idag lägger jag mig med känslan ”de går att
vända en dålig känsla och det är kul att träffa nya männisnor och prata ideer och möjligheter.”

tack alla nya fina människor jag lärt känna idag. tack alla ni som redan känner mig och ger mig kraft och energi!

dagens kram
*Fluffy out*

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X