Memory lane

Amazing! Ja de e magiskt. Känslan att kliva in på Stockholms mässan när det är den underbara organisationen Ung Företagsamhet som arrangerar SM i Ung Företagsamhet! Det är dom bästa av dom bästa unga entreprenörerna vi har i år??? från norr till söder har dom korats fram regionalt och nu ska de avgöras vilket företag som är bäst i Sverige 2016? Under två dagar är det tävling och sälj som gäller för våra unga entreprenörer.
Invigningen gick av stapeln tidigare idag. Runt 18.00 tiden slog mässan upp dörrarna. Wow vilken kväll! Statsministern, prins Daniel och andra partners var där och invigde mässan?Jag minns känslan av att stå där själv. Jag vann SM 2005 med mina gymnasiekompisar och UF-företaget UCMe???? vinst och biljett till EM för att representera Sveriges flagga. Nu 10 år senare så hoppas jag vi hittar ett bra företag som kan plocka hem EM guldet igen, för kom igen, nu är jag ju snart gammal ? Måste fråga prinsen om dom har kvar HumörReflexerna som hans fina fru köpte av oss i montern 2005??
För mig är UF- mässan nostalgi, minnen och en känsla av tro. En gammal kollega idag från UF-tiden sa; ”Maria du kan säkert känna samma, men visst bär vi med oss ett bra mindset i att orka oss igenom saker efter tiden på UF”
Åh ja! Japp! Man rycker in där det behövs. Löser saker. Tänker kreativt och ”make things happened”?

Vad bär du på för mindset? Vilka hinder eller utmaningar har du hamnat inför? Hur löser du problem och vad får dig att fortsätta driva företag även dom dagarna där saker är lite oklart?
Idag var det svårt att sluta skriva…. Haha

Dagens kram på er 🙂

•fluffy out•

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

För bra för att vara sant…

Nästa artikel

En helt vanlig dag….

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X