Premiär för StartUp Bar i Jönköping

När vår populära StartUp Bar drar igång igen efter juluppehållet 3 februari kommer den även arrangeras i Jönköping. Håller i trådarna gör Anna Nilsson och Martina Wipa, som driver Business Bloggers. Vi passade på att ställa några frågor till Anna inför premiären.

När vår populära StartUp Bar drar igång igen efter juluppehållet 3 februari kommer den även arrangeras i Jönköping. Håller i trådarna gör Anna Nilsson och Martina Wipa, som driver Business Bloggers. Vi passade på att ställa några frågor till Anna inför premiären.

Varför vill ni dra igång StartUp Bar i Jönköping?
– I november 2014 anordnade vi vårt första Business Bloggers event, där bloggare fick lära sig mer om hur man kan gå från blogg till business samt att knyta kontakter med större företag. Det blev väldigt lyckat och vi kände att det var roligt att anordna ett event som ger så mycket åt besökarna och dessutom märkte vi hur kul det är att hjälpa andra till framgång. Att ordna mingelträffar i Jönköping där nyföretagare, entreprenörer och andra med intresse av att skapa kontakter är något som vi har funderat på ett tag. När vi fick förfrågan om StartUp Bar Jönköping kändes det därför helt klockrent och vi är så taggade på att driva detta i samarbete med NyföretagarCentrum Jönköping och Starta & Driva Företag.

Vad kan vi förvänta oss?
– Det blir Mingelskola i avslappnad miljö. Vi kommer att prata om hur man nätverkar för att skapa nya relationer, något som varje företagare har stor nytta av. Att bygga ett nätverk och skapa kontakter är ju lite av grundstenarna när det kommer till företagande, men det är inte alla som vet hur man gör.

Kommer StartUp Bar Jönköping hållas vid flera tillfällen?
– Vi kommer att köra första onsdagen varje månad så länge intresset och behovet finns, vilket vi tror och hoppas kommer att bli under en lång tid framöver.

För mer info och OSA, klicka här.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

PRV till mässan Eget Företag

Nästa artikel

En bortkopplad vecka!

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X