Utställare på mässan Eget Företag 2015

Här presenteras alla utställare till årets upplaga av mässan Eget Företag 2015.
På mässan får både du som nybliven, du som går i nystartstankar och du som erfaren företagare nyttig information och inspiration till din resa. Förutom att besöka alla utställare finns mer än 120 seminarier att välja bland. Syns vi där?

AFA Sjukförsäkringsaktiebolag, Aifi, ALMI Företagspartner, Aloeprodukter/Forever Living Products, Arbetslivsresurs, AST Consulting, Appivo, Arbetsförmedlingen, Avtal24, Axelro, Bambora, BankgirotBedre Betingelser, Bfree Accounting, Binero,Björn Lundén Information, BliFullbokad.nu, Bokio, Bolagsstiftarna, Bolagsverket, Business Bloggers, Butterflying Today,Canaria Home, CMobile, Coompanion, Doers Magazine, Dorotea Design, Dreamtrips, Edison Solution, EkoVågen, Enterprise Europe Network, Entreprenör, EURid, Evoque Media Scandinavia, Fakturabörsen, Fakturino, Fidinty, Firmify, Folksam Ömsesidig Sakförsäkring, Fortnox, Frida Ohlsson (oberoende återförsäljare av Herbalife), Frivision, Fru Olsson, Företagarna,Försäkringskassan, Goldfish Design, GOveteran, Grooit, Hemsida24, Hogia Small Office, iZettle  JJ-logistik Prognos,Jordbruksverket, Kameo, Kommerskollegium, Klövern, Kungsholmens Kontorshotell, Lamooi Accounting, LikaMedia, Lind Ledarutveckling & HR-kommunikation, Linda Eliason / YOR Health, Lindorff, Livsmedelsverket, Loopia, MD Solutions,Mentor, Mina Meddelanden, Minutemailer, MittFöretag.com, Mångfaldsakademien, Noboxsolution, Nordea,NyföretagarCentrum, NyföretagarCentrum Nacka/Tyresö/Värmdö, Objektvision, Offerta, Onslip, Payson,Pensionsmyndigheten, Pia Anderson 5Vtill5P, Pin K Elephant, Profina Finans, Projektpartner Lars Alvfors, PRV Patent- och registreringsverket, PT AlYasso, Qlubo Nordic, Qred, Qvitoo, RH Produktkonsult, RöstSmart  Sweden, Sputnes & van Staden Image Stylists, S E B , Sharp Cookie Advisors, Skatteverket, SMÅA, Småföretagarnas Riksförbund, Snowfire, Soulspirit,Speedledger, SportAktiv, Starta & Driva Företag, Statistiska centralbyrån, Stockholm Business Region Development,Studenthäftet Sverige, Svedea, Svensk Handel, Svenska Saldosystem, Sveriges Franchisetagare, Swepets, Telavox,TeliaSonera, Tidningen Opinion, Tillväxtverket, Tullverket Tumba Shapeup Fitness, UC allabolag, Unionen Egenföretagare,Veckomagasinet, Visma SPCS, Vital Hälsoterapi, Vårdförbundet, Weld, WEMSE Consulting, Wipa Webb & PR, Workaroundtown Sverige, WorkITSimple, WREBIT, Wx3  Telecom, YiYi Consulting AB (Import Kina Ltd), Ypsilon, Zervant

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X