Ansvarsfulla arbetsplatser

I dagens samhälle lägger människor stor vikt i människa och miljö. Det sätts press på företagen att ta ansvar för sin produktion, förbrukning och värderingar. Ur detta uppkommer fler och fler företag som erbjuder tjänster för att underlätta för både privatpersoner och företag att slå ett slag för miljön!

Vid en flytt eller omorganisering av en organisation, läggs stort fokus på hur man vill ha det på det nya kontoret men man tänker oftast inte lika mycket på hur går det ihop med hållbar användning av resurser som redan finns.

Ett företag som jobbar med hållbar återvinst är escandi project som erbjuder processledning av ansvarsfull flytt, inredning och avveckling av arbetsplatser. De hjälper ansvarsfulla organisationer med arbetsplatser i förändring och utveckling och tar tillsammans med uppdragsgivare och partners ansvar för hela processen. En stor fördel vid sidan om minskad miljöpåverkan och socialt ansvarstagande är de ekonomiska besparingar företaget kan göra i en flytt eller vid en avveckling.

Tips till dig som ska byta kontor:

  • Ha en organiserad översikt över inventarier.
  • Sådant som inte kan återanvändas internt kan oftast säljas eller doneras.
  • Det finns enkla medel att ta till för att göra gamla saker som nya igen.
  • Mycket finns att köpa begagnat.Vill du veta mer kan du läsa om escandi project på deras hemsida.
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Nästa artikel

Inred rätt med färg

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X