Ny undersökning visar att varannan svensk är hobbyentreprenör

Under augusti månad har över 2000 svenskar deltagit i en undersökning om deras hobbyverksamheter och entreprenörskap. I den här undersökningen, som genomförts på uppdrag av Visa, har varannan svensk uppgett att de har en hobby eller affärsidé som skulle kunna ge dem en extra inkomst, varav en tiondel av alla respondenter redan tjänar pengar på sin hobby.

Visas Sverigechef, Christina Lind, kommenterade undersökningen på följande sätt:
– Att svenskar är ett kreativt folk visste vi redan, men det är fantastiskt att se att så många som varannan svensk ser ekonomisk potential i sin hobby. Den här insikten är viktig eftersom den bekräftar det växande behovet av betallösningar då vi också vet att kunna ta emot och hantera betalningar är en utmaning för många hobbyentreprenörer.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X